När sommaren är som bäst

0
 
Vädret i Stockholm är just nu hur bra som helst! Även fast de kan kännas som en bastu då och då.. Sommaren är ju helt klart favorit årstiden för mig. Vädret, kläderna, stämningen, allt känns bara så mycket bättre. Kan ha något att göra med att man inte har någon skola heller!

Lite efter att skolan slutade så åkte jag, Elin och Sofia till Málaga och det var såååå underbart! Älskar verkligen Spanien. Deras mat är himmelsk, landskapet är som klippt ur en saga och deras musik får en tråkig person som mig själv upp på dansgolvet. Vi var där i några veckor så man hann jobba lite på brännan. Men vi gick också ut och fick se större delen av Málaga, som är helt fantastisk! Det var så roligt att gå ut och fota och inte gå ut till samma ställen som vi gör hemma. En stor förändring var det. Så det var en resa som jag sent kommer att glömma!

Dagens

1
Solglasögon - bikbok // linne - bershka // armband - bikbok (med ett par jeansshorts från zara)

Idag ska jag försöka få saker gjort, bland annat att en gång för alla försöka hitta mitt id-kort. Förhoppningsvis hinner jag finslipa lite på mitt jobb-cv och kanske skicka iväg några mail. Men just nu är jag döhungrig, haha inte klokt hur sena frukostar jag äter på sommaren!

Fresh start

0
 
Vi alla har sommarlov just nu och jag har haft det underbart hittills. Förutom att skapa nya minnen med vänner så är det bara skönt att vila. Att ligga i sängen och inte behöva gå upp tidigt, eller oroa sig för vad klockan är och vilken dag det är. Om jag ska erkänna, trodde det var måndag idag. Det är så viktigt att ladda batterierna så att säga. Inför ett nytt år och nya utmaningar.

Nu kanske man undrar vem det är som pladdrar på om massa saker. Jag heter Natalia och är 17 år. Bilden ovan är tagen i Malaga. Fler sådana bilder kommer jag visa någon annan dag så stay tuned!